Культура |
період обробки |
бур'яни |
норми витрати |
Картопля |
Під час вегетації культури у фазі 2-4 листків однорічних бур'янів, або при висоті 10-15см багаторічних бур'янів |
Однорічні та багаторічні злакові бур'яни |
20-40мл на 3л води на 1 сотку |
Томати, огірки |
Обробка посівів в фазі 1-2 справжніх листків культури, або через 15-20 днів після висадки розсади |
Однорічні та багаторічні злакові бур'яни |
10-20мл на 3л води на 1 сотку |
Цукрова і столовий буряк, морква, капуста, цибуля (крім цибулі на перо) |
Під час вегетації культури (крім цибулі на перо) в фазі 2-4 листків однорічних бур'янів, або при висоті 10-15см багаторічних бур'янів |
Однорічні злакові бур'яни |
10-20мл на 3л води на 1 сотку |
Цукровий і столовий буряк, морква, капуста, цибуля (крім цибулі на перо) |
Під час вегетації культури (крім цибулі на перо) в фазі 2-4 листків однорічних бур'янів, або при висоті 10-15см багаторічних бур'янів |
Багаторічні злакові бур'яни |
20-30мл на 3л води на 1 сотку |
Соняшник, соя, рапс |
Обробка в період активного росту бур'янів, у фазі від 2-4 листків, до початку кущіння |
Однорічні злакові бур'яни |
10-15мл на 3 л води на 1 сотку |
Соняшник, соя, рапс |
Обробка в період активного росту бур'янів, у фазі від 2-4 листків, до початку кущіння |
Багаторічні злакові бур'яни |
20-30мл на 3л води на 1 сотку |